Whiskyprovning med Gotland Whisky / Isle of Lime 2021-02-13

Isle of Lime sänder er en inbjudan till whiskyprovning! Eller egentligen är det vi i whiskysällskapet som bjuder in Gotland Whisky / Isle of Lime att hålla digital provning med oss. Vi kommer ha 7 st sorter whisky denna gång Samtliga är av svensk härkomst och minst fyra stycken är från destilleriet Gotland Whisky med Isle of Lime. Medverkande från destilleriet pratar om företaget och om den whisky vi provar. Vi ser fram emot att ha en extern provningsledare vilket ger oss som deltagare ett stort mervärde.


Pris provning: 300  kr
Anmälan sker genom inbetalning till klubbens bank giro 654-8440
Ange för och efternamn
Plats: Digitalt via Teams
När: Lördag 13 feb,  Kl18

Max deltagare vid denna provning är 33. Först till kvarn gäller!

Sista datum för anmälan till provning: fredag 5 feb
Tänk på att betala in medlemsavgift om 300 kr, betalas in på samma bankgiro som provningsavgiften.

Robert och Ulf har hällt upp alla samples. Bra jobbat!

Ni som har anmält er till provning på lördag och vill då gärna komma åt den whisky som ska provas antar vi. För att hämta dessa samples tar ni kontakt med Johan Oderbrant på 070 572 88 48 för överenskommelse när ni tänkt hämta. Johan bor centralt på Röd så vi hoppas det kan fungera för alla.

Vi vill göra er uppmärksamma på att det är ett stundande årsmöte. Den 20 mars genomför vi digitalt årsmöte med efterföljande whiskyprovning. Om ni har motioner till årsmötet vill vi att ni sänder in dem senast söndag 28 februari för att vi ska ha tid att behandla dem. 
Om någon har något att säga under årsmötet och vet detta redan nu får ni gärna anmäla det så läggs det in i programmet. 

Styrelsen SWS