Årsmöte 210320 med efterföljande onlineprovning

OBS! Glädjande antal deltagare 35! Det är då fullt vad gäller antalet provningsdeltagare och inte längre möjligt att anmäla sig till denna provning, MEN om någon önskar att vara vara med på själva årsmötet går det förstås bra kontakta i så fall någon av oss i styrelsen,

Här kommer årets rejäla whiskyhändelse för alla medlemmar den 20 mars kl 18. 

Inte nog med att vi kommer ha ett härligt årsmöte så har vi satsat ordentligt på den whisky som kommer provas efter årsmötet. Vi väljer varje år att ge tillbaka till medlemmarna av bland annat medlemsavgift och det gör vi även i år. Vi har whisky till ett ungefärligt värde av 14 000kr men provningen lägger vi på 350 kr per person. 

Det blir två whisky från fastlandet Skottland,två från Islay samt två stycken från övriga världen och vi håller i provningen själva. 

Sista anmälningsdag är torsdag 11 mars. 

Ni hämtar samples rören med whisky hos Johan Oderbrant, Kantarellvägen 5 (Röds området) tidigast på torsdag210318 (070 572 88 48) eller så får ni dem till er enligt överenskommelse.


Pris provning: 350 kr
Anmälan sker genom inbetalning till klubbens bank giro 654-8440
Ange för och efternamn
Plats: via Teams
När: Lördag 20 mars,  Kl 18Tänk på att betala in medlemsavgift om 300 kr, betalas in på samma bankgiro som provningsavgiften.

Med Vänlig Hälsning

Strömstad Whisky Sällskap

Länk till förgående provning med Gotlands whisky