Hej och hjärtligt stort välkomna till 2020 års första whiskyprovning. Lördag den 18 Januari kl18 kommer Mattias Skoog från Edrington och håller vertikal Highland Park provning med oss. Det kommer bli en blandning av gamla och ganska nya destillat. Mattias har hört att vi är en kunnig klubb som har provat många typer whisky så därför försöker han med hjälp av styrelsen knåpa ihop något riktigt spännande till er.
Sista anmälningsdag är tisdag den 14 Januari.
Första dag för anmälan är 1 januari.
För den som vill ha mat efter provningen kostar den nu mera 150 kr. Vi försöker alltid passa mat och whisky så att det kan finnas någon form av gemensam nämnare för om man har kvar i något glas när maten serveras ska det passa att smuttas på till maten.
Vi påminner om att vi väldigt gärna vill ha hjälp från några som deltar i städning av lokalen efter att vi har inmundigat dessa nobla droppar. Vi behöver bla plocka av disk, svabba golv och städa toaletter.
Det är nytt år så betala gärna in medlemsavgift om 300 kr. Detta betalas in på samma bankgiro som provningsavgiften.
2020 är även ett stort år att fira i Strömstad whiskysällskap. Det är detta år då vi kommer fylla 10 år och det kommer vi fira 12 september.
Kommande provningar:
29 feb 2020 Pontus från Nigab håller Glenfiddich provning
28 Mars 2020 är det årsmöte och vi genomför provning i egen regi.
12 sept 2020 SWS 10 års Jubileum med spektakulär whisky.
17 okt Oktober 2020 Selected Malts
14 November 2020 kör vi egen sherryprovning
28 Mars 2020 är det årsmöte och vi genomför provning i egen regi.
12 sept 2020 SWS 10 års Jubileum med spektakulär whisky.
17 okt Oktober 2020 Selected Malts
14 November 2020 kör vi egen sherryprovning
—
Hjärtligt välkomna
Pris provning: 450kr
Pris Mat: 150 kr
Anmälan sker genom inbetalning till klubbens bank giro 654-8440
Ange för och efternamn
Plats: Folkets hus
När: Lördag 18 Januari, Kl18
Pris provning: 450kr
Pris Mat: 150 kr
Anmälan sker genom inbetalning till klubbens bank giro 654-8440
Ange för och efternamn
Plats: Folkets hus
När: Lördag 18 Januari, Kl18
Anmälan om specialkost sker enklast genom vändande e-post.